Kelantan Delivery| Servis Penghantaran Di Kelantan

 

 

Pada masa kini, terdapat banyak servis atau perkhidmatan yang disediakan untuk memudahkan urusan seharian anda. Jika pada masa dulu anda perlu keluar dari rumah dan memandu ke sesuatu tempat untuk mendapatkan barangan yang dikehendaki, tetapi pada masa kini anda hanya perlu menggunakan delivery service di mana barangan tersebut akan terus sampai ke pintu rumah atau pejabat anda. Malah, penggunaan teknologi yang semakin berleluasa pula membuatkan ia semakin mudah untuk anda membuat tempahan.

Dengan wujudnya servis ini, maka banyak syarikat yang mula menawarkan delivery service di pelbagai lokasi dengan cas – cas mereka tersendiri. Apabila servis ini semakin banyak, maka anda juga lebih bebas untuk memilih syarikat delivery service yang anda mahukan. Anda juga tidak perlu lagi bersusah payah untuk ke sana sini bagi mendapatkan pelbagai barangan. Segalanya hanya ada di telefon bimbit anda.

 

Kelebihan Menggunakan Delivery Service

Sekiranya anda masih ragu – ragu untuk menggunakan delivery service, biar kami ceritakan tentang kelebihan – kelebihan yang anda boleh dapat sekiranya anda memilih untuk menggunakan servis ini;

 

  1. Hantar Barang Dari Rumah Ke Lokasi Anda

Adakah anda tertinggal laptop anda di rumah ketika anda sudah berada di atas jalan dan ingin ke pejabat? Kalau nak patah balik susah pula, tak sempat nak punch card nanti. Jadi, anda boleh gunakan delivery service untuk mendapatkan laptop anda di rumah dan mereka akan terus hantar ke pejabat anda dengan pantas. Jadi, anda tak perlu susah – susah untuk berpatah balik dan boleh mengurangkan risiko lewat atau dimarahi boss!

 

  1. Penghantaran Dokumen Dengan Segera

Kalau tertinggal laptop boleh diterima lagi, tapi bagaimana kalau anda tertinggal blueprint atau dokumen – dokumen penting di rumah anda atau di sesuatu lokasi? Inilah kelebihan menggunakan delivery service. Mereka boleh mendapatkan dokumen yang anda tertinggal dan terus hantar ke tangan anda. Pastikan anda mendapatkan delivery service yang boleh dipercayai seperti GetRunner untuk menghantar dokumen – dokumen tersebut.

 

  1. Beli Barang Dapur

Selain dari menhantar barangan, delivery service juga boleh digunakan untuk membeli barangan dapur. Senaraikan barangan dapur yang anda perlukan dan runner – runner yang ditugaskan akan membantu anda untuk mendapatkan barangan tersebut dan terus hantar ke rumah anda. Kalau boleh, buat bayaran secara online terus untuk lebih memudahkan urusan anda.

 

  1. Bungkus Makanan Dari Tepi Jalan

Adakah anda craving burger tepi jalan tetapi anda sibuk dengan urusan seharian? Maka, anda boleh menggunakan delivery service untuk menghantar makanan terus ke rumah atau pejabat anda. Pastikan anda menggunakan delivery service yang dipercayai untuk membuatkan anda berpuas hati dengan servis mereka!

 

Delivery Service Kelantan – Dapatkan GetRunner

Bagi anda yang menetap di negeri Kelantan dan sedang mencari runner yang professional dan cekap dalam membuat penghantaran, anda boleh menggunakan servis GetRunner di mana mereka menjalankan pelbagai jenis penghantaran seperti penghantaran barangan, penghantaran makanan, membeli makanan, servis membeli belah atau barangan rumah, surprise delivery, dan membayar bil. Selain itu, kami juga bakal menyediakan servis seperti menghantar flyer, membuat tugasan khas dan juga membeli barangan kesihatan seperti ubat – ubatan.

GetRunner boleh membantu untuk menghantar dan juga mengambil barangan anda kerana runner – runner kami mempunyai kepakaran dalam bidang – bidang ini. Mereka juga telah dilatih untuk menjalankan pekerjaan secara telus, cekap dan profesional. Jadi, barangan anda akan dijamin sampai ke tangan dengan selamat dengan cas penghantaran yang murah. Servis 5 bintang akan diberikan kepada pelanggan dan anda pasti akan berpuas hati.

 

Kenapa Anda Perlu Memilih GetRunner?

Terdapat pelbagai sebab kenapa anda perlu memilih GetRunner sebagai penyedia servis delivery service Kelantan. Berikut adalah kelebihan – kelebihan GetRunner berbanding syarikat – syarikat lain;

 

  • Harga Yang Berpatutan

Sekiranya anda menggunakan servis GetRunner untuk delivery service di Kelantan, anda boleh menjimatkan wang dan tenaga anda kerana harga yang dikenakan untuk servis penghantaran adalah murah dan berpatutan berbanding syarikat – syarikat lain. Harga barangan yang dibeli adalah sama dengan harga yang ada di kedai dan kami tidak mengambil untung yang lebih. Jadi, anda dapat menjimatkan wang anda dengan menggunakan servis delivery service Kelantan kami.

 

  • Servis Yang Pantas (Dihantar Dalam Masa 60 Minit)

Anda tidak perlu risau sekiranya anda menggunakan delivery service di Kelantan dengan GetRunner. Hal ini kerana, kami menyediakan servis yang sangat pantas dan barangan anda akan dihantar dan diterima di tangan anda dalam masa 60 minit. Maka, anda dapat menggunakan barangan anda dengan lebih pantas. Pastikan anda membuat tempahan lebih awal sekiranya barang yang anda tempah lebih jauh dari lokasi rumah atau pejabat anda. 

 

  • Runner Yang Cekap Dan Efektif

GetRunner hanya mengambil runner – runner yang mempunyai motivasi yang tinggi untuk bekerja dan kami akan memastikan bahawa mereka akan membuat kerja mereka dengan cekap dan efektif untuk memastikan pelanggan berpuas hati dengan penghantaran barangan dan makanan yang telah ditempah. Malah, mereka juga telah dilatih untuk menjadi mesra pelanggan jadi anda akan selesa untuk berurusan dengan runner – runner kami. 

 

  • Barang Dan Makanan Dijamin Sampai Dengan Selamat

Jika anda telah menempah delivery service Kelantan dengan GetRunner, runner –runner kami akan memastikan bahawa barangan yang telah ditempah oleh anda akan dihantar dengan selamat dan sempurna. Mereka akan menjaga dan membalut barang anda dengan selamat agar tiada masalah rosak dan pecah. Jadi, anda boleh menggunakan barang anda dengan sempurna dan berpuas hati. Malah, makanan yang ditempah juga akan dihantar dengan selamat. 

 

  • Tiada Minimum Order

Sekiranya anda terbiasa dengan syarikat penghantaran yang lain, anda pasti sudah mengetahui yang mereka mengenakan jumlah minimum order sebelum mereka boleh membuat penghantaran ke rumah atau pejabat anda. Dengan kami di GetRunner, anda boleh mendapatkan delivery service Kelantan tanpa sebarang minimum order. Jadi, orderlah makanan atau barangan yang berharga RM1 sekalipun, kami tetap akan pastikan tempahan anda sampai ke depan rumah atau pejabat dengan selamat.

 

Dapatkan Delivery Service Kelantan Sekarang!

No. Telefon: +60 14-642 0466       

Alamat: GetMove Sdn. Bhd. (1275681-D), TD1303 Jalan Sultan Zainal Abidin, 20000 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia.

Email: [email protected]

 

 

© 2021 All rights reserved