5 Idea Untuk Suprise Delivery

Zaman serba canggih ini kita Cuma perlu tekan pesanan di handphone sahaja memandangkan semuanya di hujung hari. Jika anda tak sempat nak cari hadiah untuk mereka yang tersayang, anda boleh scroll handphone dan cari surprise delivery planner. Tak perlu susah untuk mencari hadiah dan menghantarnya lagi. Mudah kan?

 

Jum kita lihat 5 idea untuk surprise delivery:

 

1) Bunga Dan Coklat

 

 

Untuk pasangan suami isteri yang inginkan kelainan untuk sambutan ulangtahun perkahwinan ataupun hari lahir pasangan, boleh menghadiahkan bouquet bunga dan coklat. Banyak di pasaran coklat yang sedap dan mempunyai packaging yang menarik seperti ferero rocher, Cadbury dan lain-lain. Maka, bolehla anda mengupah surprise event planner yang boleh menggubah bunga dan coklat seterusnya melakukan penghantaran kepada pasangan anda. Tentu sekali dia gembira dengan kejutan ini.

 

2) Kek Dan Bouquet Coklat

 

 

Idea surprise delivery seperti penghantaran kek dan bouquet coklat juga mendapat tempat di hati pelanggan. Kejutan seperti ini sesuai untuk dilakukan kepada pasangan, anak-anak,ibubapa dan rakan-rakan. Hadiahkan mereka sempena hari lahir, hari konvokesyen atau apa-apa hari yang patut kita raikan. Mereka pasti gembira dengan kejutan yang tidak dsangka-sangka ini.

 

3) Bouquet Bunga Dan Hadiah

 

 

Jika anda ingin meraikan hari istimewa orang yang anda saying, anda boleh mengupah runner atau suorise delivery planner untuk menyediakan atau menghantar hadiah kejutan tersebut. Bouquet bunga dan hadiah sangat sesuai dihadiahkan kepada mereka yang istimewa dalam hidup kita. Pasti mereka akan meningati kenangan ini sampai bila-bila

 

4) Bouqet Coklat Dan Balloon

 

 

Ballon yang dihadiahkan ini mestila tertera nama atau ucapan daripada pengirim. Syoknya dapat kejutan sebegini kan? Bouquest coklat seperti ferero rocher Nampak agak exclusive ditambah dengan ballon pastinya akan menggembirakan mereka yang menerima kejutan ini. Ada surprise delivery planner yang boleh membantu anda dari A hingga Z, anda Cuma perlu buat pesanan sahaja. Mudah kan?

 

5) Bouquet Duit

 

 

Pastinya idea kali ini pasti akan membuat si penerima tidak lekang dari tersenyum bahagia. Duit dibentukkan seperti jambangan bunga ros dan dihiaskan agar Nampak eksklusif. Hmm, kalau tak dihiaskan pun duit dah Nampak sangat eksklusif kan? Dibentuk seperti jambangan bunga dan dihaidahkan kepada mereka yang tersayang. Jambangan seperti ini sesuai untuk dihadiahkan kepada sesiapa sahaja sama ada isteri atau suami, anak-anak, ibu bapa dan adik beradik yang lain.